BRAND

SMUK JADERULLE

Fra samme serie

SMUK JADERULLE

Vær den første til at bedømme dette produkt

399,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Jaderullen stammer fra Kina, hvor man har brugt dem i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Ved daglig brug vil du opleve at din hud får en mere frisk udstråling og glød af den øgede blodgennemstrømning. Jade har desuden en beroligende effekt på nervesystemet og den kølige sten vil lindre en irriteret og blussende hud.

BRUGSANVISNING
Rul jaderullen over ansigt og hals i opad- og udadgående strøg. Brug ca. 5-10 minutter på massagen morgen og/eller aften. Den lille jaderulle er velegnet til brug omkring øjne og læber.

TIP
Fordel dit serum før du bruger jaderullen, så absorberes ingredienserne bedre i huden. Bruger du jaderullen sammen med et produkt kan du rengøre den med en varm og fugtig klud efter brug.
 

 

Baggrund

Detaljer

SMUK er et dansk mærke udviklet af Heidi Maltby, der er kosmetolog og driver hudplejeklinik NATURLIG SMUK på Frederiksberg. Inspireret af Østens skønhedsritualer har Heidi inkorporeret ædelstene i sine behandlinger, der øger mikrocirkulationen i huden og træner hudens muskulatur. Derudover har stenene forskellige velgørende effekter på din hud.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SMUK JADERULLE

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet vurdering (uddyb gerne i den skriftlige bedømmelse)

Detaljer

Jade

Fra samme serie