K-BEAUTY

MIZON BIO AMPOULE HYALURONIC ACID 30 ML

Fra samme serie

MIZON BIO AMPOULE HYALURONIC ACID 30 ML

Pris: 395,00 DKK

Special Price 200,00 DKK

Lagerstatus: På lager

BIO AMPOULE HYALURONIC ACID
Hudtype: Alle
Problem: Tørhed, linjer/rynker
Effekt: Fugter, fornyer, booster hudens udstråling
Resultat: Smidighed, fylde

Bio Ampoule Hyaluronic Acid er et koncentreret anti-age serum med fugtgivende hyaluronsyre, kollagenholdigt silkeprotein og et cellekommunikerende peptid, der tilsammen booster hudens fugtindhold, forebygger fugttab og stimulerer produktionen af ny kollagen. Serummet bruges som et ekstra ”boost” til din hudplejerutine og kan nemt kombineres med dine eksisterende produkter.

AKTIVE INGREDIENSER
Glycerin: virker barrierebeskyttende og modvirker tørhed i huden
Hyaluronsyre: booster hudens fugtindhold, modvirker inflammation og virker fugtbevarende
Silkeekstrakt: forebygger fugttab og øger andre ingrediensers fugtgivende effekt
Palmitoyl Tripeptide-5: stimulerer produktionen af kollagen

BRUGSANVISNING
Brug pipetten til at fordele serummet over ansigtet eller tryk en pipette-fuld ud i hånden og fordel med hænderne. Bruges alene eller efterfulgt af Bio Ampoule Mask for effektiv lag-på-lag effekt. Serum og masker kan kombineres efter ønske og behov. 

 

Baggrund

Detaljer

OM MIZON: MIZON er et af Sydkoreas mest eftertragtede skønhedsmærker grundlagt af et team af de dygtigste forskere og hudplejespecialister i landet. Der ligger allerede 16 patenter bag Mizons produkter, men udviklingsteamet fortsætter ufortrødent med at revolutionere moderne hudpleje og kosmetik med et stædigt fokus på sikkerhed, innovation og potente ingredienser.

Detaljer

INGREDIENSER: Water, Glycerin, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica (Gotu Kola) Extract, Houttuynia Cordata Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Silkworm Cocoon Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Phenoxyethanol, Fragrance.

Fra samme serie

Vi anbefaler