BRAND

MANYO TOOTHPASTE - SENSITIVE 100 ML (1 TILBAGE)

MANYO TOOTHPASTE - SENSITIVE 100 ML (1 TILBAGE)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Pris: 150,00 DKK

Special Price 50,00 DKK

Lagerstatus: På lager

renser tænderne uden skadelige ingredienser. Formlen er særligt udviklet til at reducere tandsten og plak, reducere udviklingen af caries, styrke hudens emalje og eliminere dårlig ånde.

Tandpastaen Sensitiv har en mild, aromatisk smag af urter og indeholder blandt andet morgenfrue, grapefrugt og lakridsrod, der sikrer en optimal mundhygiejne. Tandpastaen kan sikkert bruges af børn, gravide og personer med sensitivitet overfor smage og lugte.

HOLDBARHED
2020-11-20

 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: MANYO TOOTHPASTE - SENSITIVE 100 ML (1 TILBAGE)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet vurdering (uddyb gerne i den skriftlige bedømmelse)

Detaljer

INGREDIENSER: Glycerin, Licorice Root Extract, Yellow Sophora Extract, Aloe Extract, Ligusticum Extract, Marigold Extract, Sodium Pyrophosphate, Green Tea Extract, Carboxymethyl Cellulose, Xanthan Gum, N-Lauryl-L-Glutamate Sodium, Menthol Deionized Water, Silicon Dioxide, Grapefruit Seed Extract, Xylitol, Calcium Carbonate.

Vi anbefaler