BRAND

MANYO FACTORY HYALURONIC ACID HYDRATING REPAIR AMPOULE 50 ML

MANYO FACTORY HYALURONIC ACID HYDRATING REPAIR AMPOULE 50 ML

Vær den første til at bedømme dette produkt

275,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Det ekstremt fugtgivende serum indeholder 30% lav-molekylær hyaluronsyre, der styrker barrieren og omgående fugter og lindrer tør og dehydreret hud. Formlen er desuden beriget med naturlige næringsstoffer, der blødgør og udglatter huden og forbedrer dens elasticitet. Hypo-allergen. Ikke-komodogen.

BRUGSANVISNING
Fordel 2-4 dråber på ren og tonet hver morgen og aften.

PRØVE
Der findes prøve på denne varer under menupunktet "PRØVER".
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: MANYO FACTORY HYALURONIC ACID HYDRATING REPAIR AMPOULE 50 ML

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet vurdering (uddyb gerne i den skriftlige bedømmelse)

Detaljer

INGREDIENSER: Sodium Hyaluronate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Citrus Aurantium amara (Bitter Orange) Flower Water, Bambusa Vulgaris Sap, Betula Alba Juice, Trehalose, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Niacinamide, Hyacinthus Orientalis Extract, Hydrolyzed Collagen, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Adenosine.

Vi anbefaler