K-BEAUTY

MANYO FACTORY BLEMISH LAB PROXYL ACNE FOAM 100 ML (UDEN KARTON - DERFOR NEDSAT)

MANYO FACTORY BLEMISH LAB PROXYL ACNE FOAM 100 ML (UDEN KARTON - DERFOR NEDSAT)

Pris: 175,00 DKK

Special Price 95,00 DKK

Lagerstatus: På lager

MANYO FACTORY ● BLEMISH LAB PROXYL
Hudtype: Fedtet/uren, teenage
Problem: Urenheder, forstoppede porer, akne-lignende udbrud
Effekt: Minimerer porer, talg-regulerer, anti-inflammatorisk, anti-bakteriel
Resultat: Lindring, færre udbrud, balance

Blødt renseskum, der bekæmper inflammeret og uren hud. Skummet er baseret på en hypo-allergen formel beriget med naturlige, lindrende ekstrakter, der forebygger inflammation og irritation, minimerer porer, fjerner døde hudceller og kontrollerer hudens pH værdi og talg-produktion.

BRUGSANVISNING
Doser en passende mængde og masser blidt skummet på ansigtet. Vask af med vand. Gentag morgen og aften.
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Detaljer

INGREDIENSER: Water, Glycerin, Disodium N-Cocoyl-N-Carboxymethoxyethyl-N-Carboxymethylethylenediamine, TEA-Cocoyl Glutamate, Disodium Laurethsulfosuccinate, Sorbitol, Sodium PCA, Castor Oil Hydrogenated Ethoxylated, Salisylic Acid, Sodium Benzoate, Trimethylglycine, Allantoin, Houttuynia Cordata Extract, Aloe Barbadensis Extract, Portulaca Oleraceae Extract, Centella Asiatica Extract, Glycyrrhiza Glabra Extract, Calendula Officinalis Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Extract, Artemisia Vulgaris (Mugwort) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil.