BRAND

MANYO BIFIDALACTO COMPLEX 50 ML

MANYO BIFIDALACTO COMPLEX 50 ML

Vær den første til at bedømme dette produkt

375,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Bifidalacto Complex er et fugtgivende, beskyttende og fornyende serum med bifido- og mælkesyrebakterier, der styrker hudens immunforsvar og holder bakteriefloraen i balance. Bifidalacto Complex indeholder også beroligende niacinamid og cellekommunikerende peptider, der booster kollagen produktionen og hjælper med at reparere huden. Velegnet til alle hudtyper.

AKTIVE INGREDIENSER
Bifido- og mælkesyrebakterier (90%): forbedrer hudens immunforsvar og holder bakteriefloraen i balance.
Niacinamid (2%): ensarter hudtonen og forebygger hyperpigmentering.
Copper Tripeptide-1: har antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber, virker helende.
Acetyl Hexapetide-8 (argireline): virker fugtbindende og har en muskelafslappende effekt.

BRUGSANVISNING
Fordel 5-7 dråber over ansigt og hals morgen og aften efter rens og toning.

PRØVE
Der findes prøve på denne varer under menupunktet "PRØVER".
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: MANYO BIFIDALACTO COMPLEX 50 ML

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet vurdering (uddyb gerne i den skriftlige bedømmelse)

Detaljer

INGREDIENSER: Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate, Niacinamide, Butylene Glycol, Copper Tripeptide-1, Aureobasidium Pullulans Ferment, Panax Ginseng (Ginseng) Callus Culture Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Glycerin, Physalis Alkekengi Fruit Extract, Caffeine, Hydrolyzed Algin, Red Ginseng Extract, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Methyl Gluceth-20, Epigallocatechin Gallate.

Vi anbefaler