MAKEUP FJERNER & RENS

MANYO FACTORY DOBBELTRENS REJSEDUO (KOMBINERET/FEDTET HUD)

MANYO FACTORY DOBBELTRENS REJSEDUO (KOMBINERET/FEDTET HUD)

50,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Dobbeltrens er en af grundstene i den koreanske hudplejerutine og sikrer at din hud renses grundigt og får en fin og frisk glød. Med dette prøvesæt på 2 x 20 ml har du til mange dages brug og kan få en god fornemmelse af rutinen, før du investerer i normalstørrelserne. Du kan læse mere om de to produkter ved at trykke på billederne ude til højre. Sættet med Herb Green Cleansing Oil er velegnet til en kombineret eller fedtet hud.

BRUGSANVISNING
1. Masser olien over hele ansigtet med roterende bevægelser. Massagen styrker hudens mikrocirkulation og giver huden en frisk udstråling. Tilsæt lunkent vand og olien vil skifte til en mælkeagtig konsistens, der er lige til at vaske af uden at huden fedter.
2. Doser en lille mængde renseskum og masser det over ansigtet. Brug mindre end du plejer, da formlen er meget drøj og nemt fordeler sig. Vask af med lunkent vand eller med en opvredet svamp/vaskeklud.

 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.