ESSENCE & SERUM

MANYO HYDRATING ION AMPOULE 50 ML

MANYO HYDRATING ION AMPOULE 50 ML

Vær den første til at bedømme dette produkt

295,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Hydrating Ion Ampoule er et ekstremt fugtgivende serum med kropsidentisk, ioniseret mineralvand samt hyaluronsyre (30%) og naturligt fugtgivende planteekstrakter, der omgående lindrer tør og dehydreret hud, og giver huden sin fylde og spændstighed tilbage.

NB! Dette produkt hed tidligere Hyaluronic Acid Hydrating Repair Ampoule / Ultra Moist Rebirth Ampoule.

BRUGSANVISNING
Fordel en mængde svarende til en pipette over hele ansigtet på ren og tonet hud.
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Bedømmelser

  1. Vær den første til at bedømme dette produkt

SKRIV DIN ANMELDELSE

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: MANYO HYDRATING ION AMPOULE 50 ML

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Samlet vurdering (uddyb gerne i den skriftlige bedømmelse)

Detaljer

INGREDIENTS: Water, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Bambusa Arundinacea Juice, Betula Platyphylla Japonica Juice, Trehalose, Niacinamide, Hyacinthus Orientalis (Hyacinth) Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf Extract, Hydrolyzed Collagen Usnea Barbata (Lichen) Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Adenosine. (2019-09)