ESSENCE & SERUM

MANYO FACTORY GALACTOMYCES NIACIN 50 ML

Fra samme serie

MANYO FACTORY GALACTOMYCES NIACIN 50 ML

275,00 DKK

Lagerstatus: På lager

MANYO FACTORY ● GALACTOMY
Hudtype: Fedtet/uren, kombineret/skinnende T-zone
Problem: Irriteret/rødme, skinnende, uren, forstørrede porer, tørre områder
Effekt: Fugter, beroliger, heler, minimerer porer, talg-regulerer, anti-inflammatorisk
Resultat: Komfort, balance

Galactomyces Niacin Special Treatment Essence er en plejende essens med 97% galactomyces ekstrakt og 2% niacinamid, der blandt andet fugter, ensarter og beroliger huden. Velegnet til alle hudtyper, men optimal til kombineret og fedtet/uren hud samt hud med pigmentpletter/ar. Det absolutte hero-produkt i Manyo Factorys produktportefølje som følge af dets multi-funktionelle egenskaber:

FORDELE
Minimerer udbrud og trækker synlige porer sammen
Opfrisker og ensarter hudtonen
Forebygger hyperpigmentering
Regulerer talgproduktionen
Minimerer ar, linjer og rynker
Reducerer røde mærker efter udbrud
Beskytter hudbarrieren

NB! Se også videoen længere nede på siden!

BRUGSANVISNING
Fordel 5-7 dråber over ansigt og hals morgen og aften efter rens og toning.

PRØVE
Der findes prøve på denne varer under menupunktet "PRØVER".
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for konserveringsmidler samt kunstige farve- og parfumestoffer. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Detaljer

INGREDIENSER: Galactomyces Ferment Filtrate, Niacinamide, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Sodium Hyaluronate.

Fra samme serie

Vi anbefaler