LEVERING & RETURNERING

LEVERING
Alle varer til levering i Danmark (Grønland og Færøerne undtaget) sendes med Postnord og leveres indenfor fem hverdage, medmindre andet er oplyst.

Du kan vælge med eller uden omdeling:

Vælger du uden omdeling koster forsendelsen 25 kr. Pakker uden omdeling leveres til nærmest Pakkeboks, og du vil modtage en besked, når din pakke er klar til afhentning.

Vælger du med omdeling koster forsendelsen 50 kr. og bliver leveret til den oplyste adresse.

Fra 15. august 2017 kan du desuden vælge at afhente din pakke selv og dermed slippe for at betale fragt. Du vil modtage en leveringsbekræftelse, når pakken er klar til afhentning i butikken på Gammel Kongevej 153, Frederiksberg. Åbningstider vil fremgå at link i leveringsbekræftelsen.

Øvrige fragtpriser i EUROPA:

Sverige: DKK 100
Tyskland (Deutschland): DKK 100
Belgien (Belgique): DKK 100
Finland (Suomi): DKK 100
Holland (Nederland): DKK 100
Luxembourg: DKK 100

Grønland: 150 kr. (inkl. indfortoldning)
Færøerne: 150 kr. (inkl. indfortoldning)
 
Frankrig (France): DKK 250
Norge: DKK 250 (inkl. infortoldning)

FORTRYDELSESRET
Når du handler hos BEAUMONDE har du ifølge loven 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og ønsker at returnere varen til os. Fortrydelsesretten starter fra den dag, du har modtaget varen. Har du benyttet din 14 dages fortrydelsesret, har du yderligere 14 dage til at sende varen/varerne retur.

RETURNERING
Når du har modtaget varen, må du alene håndtere den, så du kan fastslå varens art, egenskaber og anvendelse. Det vil sige, som du ville gøre i et prøverum.

Særligt om skønhedsprodukter: af hygiejnemæssige årsager er der ingen prøveret på skønhedsprodukter, og de vil derfor være plomberet ved levering, som garanti for at varen er ubrugt.

Du mister din returret:

  • hvis plomberingen er brudt
  • hvis fristen for fortrydelsesret eller returret er overskredet

Hvis varen returneres i ringere stand, end den blev modtaget i, forbeholder vi os retten til at reducere tilbagebetalingen i overensstemmelse med forringelsen af varens værdi. Ved returnering bør du sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, da du selv har ansvaret for forsendelsen, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Vi anbefaler, at du altid sender returvarer som pakke, da breve ikke er forsikrede og dermed ikke erstattes af os, hvis de går tabt i posten. Du skal selv betale udgifterne til returforsendelsen.

Returvarer modtages på følgende adresse:

BEAUMONDE
Gammel Kongevej 153
1850 Frederiksberg C
Danmark

Disse betingelser er også beskrevet under "HANDELSBETINGELSER".