BRAND

BLITHE BLUE ZONE MARINE INTENSIVE MASK SEA CUCUMBER KIT (8 STK)

BLITHE BLUE ZONE MARINE INTENSIVE MASK SEA CUCUMBER KIT (8 STK)

Pris: 245,00 DKK

Special Price 150,00 DKK

Lagerstatus: På lager

WHITENING / BRIGHTENING / ANTI-POLLUAGING

Sea Cucumber er en fugtgivende og pigmentreducerende engangsmaske vædet i næringsrige marine ingredienser fra farvandet omkring den koreanske vulkanø Juju. Øen er kendt for sit uspolerede og forureningsfrie miljø, der har sikret den en plads på UNESCOs verdenarvsliste.

Sea Cucumber indeholder et koncentrat af pigmentreducerende og lysnende ingredienser, der ensarter og lysner huden, så den ser mere klar, ensartet og frisk ud.

AKTIVE INGREDIENSER
Glycerin: tilfører og fastholder fugt i huden
Niacinamide: reducerer overførslen af pigment til de ydre hudceller, så huden fremstår mere klar og ensartet.
Søpølse-ekstrakt: minimerer pigmentpletter og virker inflammationshæmmende.
Sea Daffodil ekstrakt: reducerer størrelsen og frekvensen af pigmentpletter.

BRUGSANVISNING
1. Fjern makeup og rens huden med Patting Water Pack.
2. Pak masken ud og placer den over ansigtet.
3. Lad masken virke i 15-20 minutter.
4. Tag masken af og smid den ud.
5. Afslut med Pressed Serum.
 

 

Baggrund

Detaljer

Blithe er det nyeste indenfor K-beauty. Et sydkoreansk hudplejemærke dedikeret til at udvikle produkter, der både udsætter aldringsprocessen og beskytter huden mod stress som følge af daglig udsættelse for forurening. Et koncept Blithe kalder ’anti-polluaging’. For at leve op til denne målsætning udnytter Blithe aktive planteingredienser høstet i ikke-forurenede områder – de såkaldte blå zoner. Desuden praktiseres traditionelle produktionsmetoder som fermentering og langsom nedkøling for at sikre at ingrediensernes integritet ikke går tabt i processen. Serien er desuden fri for ni grupper af problematiske ingredienser; parabener, mineralsk olie, benzophenone, sodium, sodium lauryl sulfate, triclosan, phenoxyethanol, triethylolamin og kunstige farvestoffer, for at minimere risikoen for irritation og sensitivitet.

Detaljer

INGREDIENSER: Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Sea Cucumber Extract, Allantoin, Potassium Hydroxide, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Ethyl Ascorbyl Ether, Pancratium Maritimum (Sea Daffodil) Extract.

Vi anbefaler