BRAND

SW BASICS LIP BALM PEPPERMINT

Fra samme serie

SW BASICS LIP BALM PEPPERMINT

Pris: 50,00 DKK

Special Price 15,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Nærende og superblød læbebalsam bestående af økologisk kakaosmør, bivoks og kokosnøddeolie samt æteriske olier afhængig af variant:

• Cocoa: ingen
• Peppermint: pebermynte
• Citrus: Citron og appelsin
• Cinnamon: kanel og kardemomme.

 

 

Baggrund

Detaljer

OM ADINA GRIGORE

Oprindeligt lavede Adina Grigore kun sine produkter til eget brug, men da folk omkring hende prøvede dem, elskede de dem så meget, at hun besluttede sig for at sætte dem i produktion.

LESS IS EVERYTHING

Alle produkter fra S.W. Basics er lavet fra bunden udelukkende ved brug af høj-potente ingredienser. Udtrykket less is more er fristende at bruge, men i virkelighed er mindre ikke blot mere, det er alting. Ved kun at anvende de allermest essentielle ingredienser er der nemlig ikke behov for at tilføre andet. Færre ingredienser betyder mere potent hudpleje, fordi produkterne ikke er vandet ned med billige syntetiske ingredienser eller eksotiske fyldstoffer. Derfor er der kun 5 eller færre ingredienser i hvert produkt, hvilket samtidig giver en mindre sandsynlighed for irritation eller intolerance.

100% NATURLIGT...

Mange firmaer bruger ordet “naturlig” om deres produkter, men der er vide grænser for naturlighed indenfor lovgivningens rammer, så meget af det, som påstås at være naturligt, er fyldt med mange unaturlige ingredienser. S.W. Basics blev skabt ud fra ønsket om at være en 100% naturlig serie og produkterne er skabt ved at bruge den bedste og mest rene kvalitet af ingredienser, som det er muligt at opdrive.

...OG BÆREDYGTIGT

Men det er ikke kun antallet af ingredienser, der er vigtigt for Adina Grigore. Kilden til ingredienserne skal også være i orden. Produkterne skal være lige så sunde for samfundet og jorden, som de er for kunderne. Derfor støtter S.W. Basics bæredygtigt landbrug ved kun at købe ingredienser, der er dyrket økologisk (og certificeret), gennem Fair Trade organisationer eller via små, familieejede landbrug.

Detaljer

Ingredienser (INCI): Theobroma Cacao (Cocoa) Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil* Cera Alba (Bees) Wax*, Mentha Piperita Oil*. (*) Økologisk

Fra samme serie