ANSIGTSOLIE

MANYO FACTORY ROSEHIP OIL 40 ML

MANYO FACTORY ROSEHIP OIL 40 ML

299,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

MANYO FACTORY ● ROSEHIP
Hudtype: Alle
Problem: Tørhed, linjer/rynker, pigmentpletter, urenheder
Effekt: Fugter, nærer, heler, fornyer, ensarter
Resultat: Smidighed, fylde, mere klar og ensartet hudtone

Rosehip Oil er en plejende og beskyttende ansigtsolie med 80% økologisk hybenkerneolie, der har en helende og reparerende effekt på huden. Velegnet til alle hudtyper.

FORDELE VED HYBENKERNEOLIE:
Indeholder vitamin C, E, A og P (flavonoider):
Yder antioxidant beskyttelse og forebygger præmatur ældning.

Indeholder Omega-3-6-9:
Styrker de kollagene fibre så huden bliver mere spændstig og elastisk.
Styrker hudbarrieren og hjælper med at holde på fugten i huden.
Styrker hudens immunforsvar og hjælper med at hele og behandle ar, sår, akne og eksem.

BRUGSANVISNING
Fordel 1-2 dråber ovenpå din dagcreme som sidste trin i din hudplejerutine. Alternativt kan dråberne blandes med din dagcreme umiddelbart før påføring.

PRØVE
Der findes prøve på denne varer under menupunktet "PRØVER".
 

 

Baggrund

Detaljer

Manyo Factory blev etableret i 2012 ud fra et ønske om at skabe et aktivt hudplejemærke baseret på økologiske ingredienser, der effektivt og sikkert plejer og behandler alle hudtyper og hudtilstande via et bredt og målrettet produktsortiment. Samtlige planteingredienser er økologisk certificeret af både EcoCert og USDA og alle formularer er hypoallergene og derfor også velegnet til sensitiv hud. Produkterne har et højt indhold af bio-fermenterede ingredienser, der tilfører huden vigtige næringsstoffer og holder bakteriefloraen i balance, så tilstande som rødme, urenheder og eksem reduceres. Manyo Factory bruger også laboratorieskabte superingredienser som plantestamceller, peptider og væksthormoner, der synligt reducerer alderstegn som linjer, rynker og pigmentering. Alle formularer er fri for kunstige farve- og parfumestoffer, mineralske olier og konserveringsmidler. Af den årsag produceres kun små batches, så produkterne altid er friske, så har du åbnet dit produkt, skal du bruge det op inden for 6 måneder. Manyo betyder troldkvinde på koreansk og navnet er valgt, fordi processen med at skabe naturkosmetik kan sammenlignes med en troldkvindes forberedelse af magiske trylledrikke.

Detaljer

INGREDIENSER: Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Isoamyl Laurate, Caprylic/Capric Glycerides, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil, Squalane, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Alpha-Bisabolol, Tocopherol.

Vi anbefaler